Konsultation inom kommunikation, gastronomi, event, koncept, produktutveckling och servicedesign. Matproduktion till förskolor och på öppna marknaden, catering och event. Import och försäljning av livsmedel och köksutensilier. Matlagningskurser. Alpin utförsåkning i form av tävlings och träningsverksamhet. Konsulttjänster inom träning och målstyrning. Båttransport i samband med event i skärgårdsmiljö samt tillhandahållande av nautisk kompetens. Samordning och försäljning av resor i samband med tränings och eller gastronomiska evenemang inom och utanför Sverige. Försäljning av marknadsplats på bil, kläder och i digitala kanaler.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 | 87 | 159 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -12 | -113 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -14 | -1 | -115 |
Årets resultat (tkr) | -14 | -1 | -115 |
Summa tillgångar (tkr) | 44 | 56 | 70 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 | 87 | 159 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -12 | -113 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -14 | -1 | -115 |
Årets resultat (tkr) | -14 | -1 | -115 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 44 | 56 | 70 |
Tillgångar (tkr) | 44 | 56 | 70 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 25 | 40 | 40 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 19 | 16 | 30 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 44 | 56 | 70 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 87 | 159 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -133.3% | 0.0% | -71.1% |
Soliditet | 56.8% | 71.4% | 57.1% |
Kassalikviditet | 231.6% | 350.0% | 220.0% |
Konsultation inom kommunikation, gastronomi, event, koncept, produktutveckling och servicedesign. Matproduktion till förskolor och på öppna marknaden, catering och event. Import och försäljning av livsmedel och köksutensilier. Matlagningskurser. Alpin utförsåkning i form av tävlings och träningsverksamhet. Konsulttjänster inom träning och målstyrning. Båttransport i samband med event i skärgårdsmiljö samt tillhandahållande av nautisk kompetens. Samordning och försäljning av resor i samband med tränings och eller gastronomiska evenemang inom och utanför Sverige. Försäljning av marknadsplats på bil, kläder och i digitala kanaler.